Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västra viken

I den västra viken
med blicken mot öst.

Ser jag fullmånen
speglas i blankstilla
vatten. En ljusgata
i gult och svart

En autobahn av
levande ljus.

Jag vänder mig
sakta och ser
stadens siluhett
mot den mörka
himmelens röda
stråk

Denna ofantliga
skönhet omger
mig, hela tiden

Gud vad jag
älskar livet
här i västra viken




Fri vers av Roger VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-09-30 23:04



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
glittrande stad"...sälj den dyrt till Gunnar Bohman...fin beskrivning
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP