Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4745 dagar

 

4745 dagar 

113884 timmar 

Hundratals sömnlösa nätter

 

 

Ni tog henne från mig.

och utan henne är jag ingenting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-03 21:20



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Wow,
Några siffror och tre meningar varav en ditsmygen!!

Känns rakt in som en knivspets som vrids runt av sista slutklämmen.....
2017-10-10

    Nicklas VIP
Känner bottelös smärta av att läsa dina ord här.
2017-09-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
avgrundsdjupt gripande stark
2017-08-15

  Angela Bohlin VIP
Du förmedlar smärta på ett kännbart sätt
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose