Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-05-27


Kärlekens vidunder hoppar ut från ett berg 7

Älskling,
Andas i mitt öra
Det känns så mysigt då
Kyss mig i nacken,
Det älskar jag så
Smek mina bröst,
Jag skälver då!




Bunden vers (Rim) av Torkade rosor
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-03 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor