Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt syfte med att låta er ta del av min kommentar till Minkki's eminenta flöde Om rivalitet och sämja, är att jag vill att ni ska läsa den men också betänka mina ord om ämnet ...


Kommentar till Minkki's Om rivalitet och sämja (fundra)

Minkki's flödes innehåll och förmedlade 
innebörd och mening
borde falla alla ovanligt normalt
vanliga poeter och andra i smaken,
enligt min mening!

Hennes flöde bekräftar för mig min tanke
och övertygelse om att kärleken till sin
natur är sådan att ingen behöver
konkurrera om den 
- ty eftersom den blott växer och växer
ju mer vi slösar med den 
så lär den räcka och bli över till alla ...

Att försöka låta sin kärlek bli den som
dominerar ett hjärta är inte kärlek
- Det är någonting helt annat ...

Den äkta kärleken kan endast leva, slå
rot, växa och utvecklas i frihet! 

- Och det är gott! Enligt min mening
...

Gott Nytt År på dig, vännen min och Ni andra också!

När ni läser Minkki's text undrar ni säkert lite

- Vad har nu min kommentar med textens
titels anvisning om innehållet Om
rivalitet och sämja att göra?

Mitt svar är

-  Allt!

Ty grunden för båda tillstånden finner
vi i Kärleken ...
vilken har sina rötter
i vår själ och våra hjärtan ...

Om människor kommer till insikt om det
jag skrev ovan så försvinner grunden för
rivalitet och sämjan blir en naturlig
följd ...

Låt kärleken bli ledstjärnan och inspirationskällan
under det kommande 2012 och för resten av era liv!

______________________________________

Obs! Publicerades här tidigare i januari 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-03 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP