Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet kommer ikapp.


jag är inte där än, men jag är nära

jag vill bara att någon ska vara så kär i mig som jag var i honom
för jag har svårt att tro att han kände som mig klockan 03:00 utanför baren den 27 februari 2015
nästan tre år senare går det upp för mig att min film var hans verklighet och att vi inte var universums mittpunkt den natten
det är sorgligt att känna magin krypa ur ens alla vener och porer
sorgligt att vara den som inte förstår hur det ska kännas

jag är så trött




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-05 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött