Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olikhet

För dig var det bara vänskap
för mig var det mer än så

Varje gång vi sågs
kunde jag vara
som en vanlig människa

men efteråt grät mitt hjärta
i nätter och dagar

Det fick du aldrig veta




Fri vers av stenhur VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-06 13:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Håller med Walborg.
En vacker och mycket
berörande text.
2017-08-07

  walborg
Texten berör mig starkt.
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP