Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ackord från det upptagna

Kyss mig
ömt och brutalt
fastän alla ord
redan är tagna
och trummorna
av kärlek
med hjärtan
i första klass
redan har melodi
bortom min röst




Fri vers av Torkade rosor
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-06 18:58



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Målande beskrivet av en stark känsla.
Bra uttryckt. Dikten tilltalar mig.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor