Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du oslagbara med en nyans av lite extra allt

Du rara
fagra
oslagbara

Vet du inte om att en kopp te svalnar i din närhet
för att du har en varmare glöd än så
med en hetta som spricker murar och svälter is

Du nyvakna
sällsynta
nakna

Solen speglas klarare över din hud
än vad den tycks lysa på himlen själv
om skuggor bildas över din kropp är molnen
mina andetag

Du törstsläckande
efterlängtade
ickebefläckande

Något mer än stjärnor tindrar i dina ögon
jag tycker mig se ett djup hos dig som påstår sig
gått på grund enda fram tills att våra läppar möts

Du älskvärda
meningsfulla
självlärda

Själen blottas lite i dina mungipor och skrattet
från ditt inre låter ännu bättre i ett moment
av överraskning från en kärleksfull impuls

Du oslagbara




Fri vers av Torkade rosor
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-07 00:36



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Älskar!!
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor