Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig med doft över huden

Jag använder samma duschgel som första gången jag hälsade på hos dig

Med en doft av citron
kan jag inte undgå
att bli både sammetslen
och styvna över bröstvårtorna

Vet du om
kan du ens förstå
eller ana
vilken makt du har över mig

När jag inte kan greppa om det själv

Du är min Mr Big och Mr Cross
allt på samma gång

I en perfekt symbios
av vad som kan bli
en kantstött evighet

Om du bara släpper in mig

För dig evigt blottad
även med kläder på




Fri vers av Torkade rosor
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-07 12:06



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Bra ordat.
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor