Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RTFM

[Read The Fucking Manual]

säger han när jag frågar hur han tänker

RTFM

snälla betätta för mig

RTFM

ska det vara så jävla svårt

RTFM

att förklara hur hans tankar rör sig

RTFM

men jag har ju ingen manual




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-05-27 04:50



Bookmark and Share


  DanSan
*

Hahaha . . .

Bara så underbart bra!!!

100% igennkänningsfaktor!!!

MVH Dan


*
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP