Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstakelsen

Den nuvarande generationen

saknar stake

men de tror gärna att de har

och vill därför visa att de har




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-08 12:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stake utan veke
Ger inget ljus!
;)
2017-08-09

  Valter Örn VIP
Det är mer välgräddat än någonsin för den unga bortskämda generationen.
2017-08-08

    ehuru
40-talisterna föddes till 70 år av optimism och välfärd. Ett fungerande folkhem. De nu unga inser att grädden är slut.

Den avgående generationen har, genom nonchalans och okunskap, röstat bort sina barns framtid.

Ett svek som skriver historia.
2017-08-08

  Öknens Ros VIP
Ung och tuff, eller....?
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP