Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens välfärd ?!

 

Luften pyser
välfärden ryser
Luftballongen sjunker
närmare helvetet under

Paniken tilltar
människorna bråkar
Där flyger ett barn
stackars barn

Nu kastas en kvinna
man ser tårar på hennes hornhinna
Kanske var det mor
till barnet som flög överbord

Kvar står en fet intellektuell man
ballongen stiger som fan
Djävulen skrattar belåtet
om han fortsätter sprida ondskan är allt förlåtet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-09 12:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-08-16

    ej medlem längre
ondskan regerar
överallt
livet blir kallt!!



2017-08-09

    ej medlem längre
Välfärd och rikedom för dem som har makt medan andra får betala med livet och hälsan!
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP