Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J. Jag vet inte om du ännu lever


Kaosseglare

I drömmen skall jag samtala med dig
för att utröna hur långt du är beredd att gå
för att nudda vid skuggorna
de som rör sig om nätterna
som vore de dina egna andetag
i insomningsögonblicket
då allt är annat, väsensskilt
från det dagen kallar verkligt




Fri vers av Grävling
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-09 12:42



Bookmark and Share


  danne //
Drömmarna de är viktiga områden , ja jag borde egentligen lägga mig nu å själv ta mig till den person jag vill helst av allt var hos , men du har kan man säga drömkapat mig här :)
Din känsla är ruskigt bra..
Men det är nog ingen fara med min dröm,de har ju en tendens att leta sig till platser å personer på ett snabbt sätt...
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling