Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se


Se.

Se.

Se.

Se nedåt.


När du begriper.

Vem du lämnade.


Se inte uppåt.

För där hittar ingen.


Ytterligare.


En sådan här.


Idiot.


En vacker.

Galning till diamant.

Och guldkorn som mig.


För att det är endast få.


Mycket få.


För att säga ingen.


Som får sova med legender.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2017-08-10 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP