Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren enkel Civilrätt.


Bonus pater familias


Bonus pater familias

Den romerska familjerätten.

Startade way back.

Bonus pater familias.

Enligt Culparegeln.

SkL 2:1.

I Svensk Lagstiftning.

”I Svensk rätt finns inget generellt ansvar för underlåtenhet.
Att förebygga person- eller sakskador.”


Läs boken!

Ett guldkorn i Civilrätt.

Så fantastiskt välformulerat.

Om Sveriges Rikes Lagar.

Då kanske ni vaknar upp om juridik!


Citatet är taget från Malmströms bok Civilrätt.
23 upplagan. Reviderad av Professor Christina Malmberg.
Liber.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-08-10 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP