Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen


Nu ramlade jag ner från molnen.

När jag insåg.

Att.

Återvändsgränden.

Återvände.

Slut på chanser.


Som jag sade.

”Orkar du inte med

den vackra idioten

så lämna mig.”


Jag klarar mig nog.

Som jag alltid har gjort.

I detta virrvarr i livet.

Jag kan nog se takterna slå in!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-08-10 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP