Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därför är jag tyst ibland.


Aluminiumfälgar.


Jag har nu lurat döden.

Minst 6 gånger.

På många olika sätt.

Och ni bara snackar.

Om väder och aluminiumfälgar.


Låt mig bara.

Fullfölja mitt liv.

Och flyga fritt!





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-08-10 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP