Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket


Hur mycket.


Hur mycket skador och ärr.


Och slag.


Tål en kropp?


Men.


Lugna!


Jag tål.


Lätt.


Lika mycket till.


Och med där till.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-08-10 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP