Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillkom och publicerades tidigare i januari 2012 när jag började vänja mig vid möjligheten att det kunde vara sant att jag verkligen kunde börja planera framtid igen efter cancern ...


Jämväl ...

... jag välkomnar livet

så som jag tillsvidare

bjuder döden farväl ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-11 01:26



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Du har starka krafter

Även utanför dig själv

Som vill dig väl
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP