Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sin avkomma

Saker blir inte alltid som planerat
Men i sol och storm
tar hon sin lille i handen
Hon vill visa honom himlen
men bara gud känner till den
Så hon ler och visar honom livet
med alla sina fel och brister
Ibland brister hon
men strax rätar hon sig upp igen
Och där andra skulle ha givit upp
går hon ostoppbar vidare
Och med åren växer han upp
till man ur en kärlekens mylla

till man ur en kärlekens mylla

 




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-11 07:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så skriver en
"som växt upp ur
Kärlekens mylla"
Varmt skriftat
Tack!
:)
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner