Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt eller svart

 

Lyssna noga
och lär dig infoga
Ögonen också
i att försöka förstå

Låt det du hör och ser
bli en sanning som du erkänner
Då har du öppnat ditt hjärta
för verklig smärta

Det som är bra
flyter enkelt in utan krav
Men inte det negativa
för det tillhör inte det positiva

Och ju fler som ser
och inser och anser
Att verkligheten kan förändras
renar oss från att förbli en djävulsk blandras

Demokratin behöver vita själar
som anförare av tomtens slädar
Det är rätt att ge julklappar till de som behöver
och inga till djävulens själviska bröder




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-11 20:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-08-16

    ej medlem längre
utomordentlig variation i dina texter.
<3
2017-08-11

    ej medlem längre
Ja, det är för dem som behöver det, dem som ingen vill se, man ska öppna sitt hjärta!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP