Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skånska...

Skånska sjungande röster
gör sig så bra
gör musiken
ännu bättre ja
gör lyssnaren mer än gla´
bara att säga hurra
att de finns och
att så mycket
god musik hinns...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-12 15:33



Bookmark and Share


  limerick
"Du som är född i Göteborg, hur kommer det sig att du pratar skånska?"
" Jo, förstår du, jag är uppvuxen på
Skånegatan vid Nya Ullevi!"
2017-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Väl sagt till någon i Medelpad, ett landskap av genomsnittliga bad, människor lika själsligt renliga, som just insjungna förenliga, till såväl tvagande som kvad.
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt