Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lek med elden

 

 

 

Snart kommer mitt hjärta 

brinna upp

 

aska kvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av wildrose
Läst 448 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-13 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin kortdikt.
2017-09-10

  Gin83
Väcker tankar
Berörande
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose