Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvrängda verkligheter

Ett sönderskuret venusberg

mister sina möjligheter,

chanser,

till att någonsin

få komma inom

ditt synfält

igen




Fri vers av Torkade rosor
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-15 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor