Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans hjärtslag

 

Tystnaden

är full av ord

jag aldrig yttrar

 

men kanske hör

du som lyssnar

längtans hjärtslag




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-16 22:38



Bookmark and Share


  S~A •••
Vacker !!
2017-11-20

  Emily Whatever
Vackert!
2017-08-19

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja det är mycket vi hör
2017-08-17

    ej medlem längre
Med den där självklara enkelheten som kan vara så svår att åstadkomma. Mycket fint!
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP