Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Labyrint av tankar och känslor.


Ett pussel för ditt psyke

Bygg en bro av dina drömmar.
Kan du nå slutet,
eller tappade du bort dig själv på vägen?

Vägar åt alla håll,
men du håller dig kvar, på stigen.
Rädd för förändring,
när du måste förändras.

Tanken är inte hållbar,
jag är så sårbar.
Men det är nog inte det rätta ordet.
Alla korten ligger på bordet.

Men det går inte att begripa.
Som ett pussel i ditt psyke,
när alla andra ser.
Du är inte dig själv när du ler.
Men du är den du vill vara.
Om så bara för stunden.

Vem är du,
när det inte finns några intryck utav dig?
Vem är du i beskådarens ögon?
Vem är du i dina egna?
Kan du se igenom ytan och se vad som finns i grunden?

Som ett barn,
fast, kall och ensam på djupet.
En ensam pojke, utan vägledning, eller anledning.
Att tro på förändring.

Ett pussel för ditt psyke,
som bara existerar inuti.
Likt denna pojke utan namn.

Ta varenda känsla,
håll känslorna i din famn.
Väck liv i denna pojke,
pånyttfödd igen,
jag kan känna det.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-18 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var djup i betydelsen

2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords