Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveka

2012 och något jag inte kan få tillbaka.
Låt livet smaka,
knåda och baka.
Se på livet på avstånd, stå och vaka.
Ge mig en rak höger, rakt ut till det raka.
Man kan både äta, och spara denna kaka.

Andas in andetagen som aldrig var dina.
Spara och bevara det fina.
Vandra vidare på lina.
Något fruset, låt mig tina.
Måla upp världen pånytt, låt den skina.
Sluta grina och börja flina.

För allt som är du,
för allt som är här och nu.
Avstånd är magi ju.
Sjunde himlen med nycklar, hittar du nummer sju?
Som fången på fortet, på låtsas som Nalle Puh.

Steg mot något oändligt,
förevigat och lättantändligt.
Tänd eld och låt orden eka.
Jag kan inte förneka, med hela handen jag kan peka.
Att leva och sluta tveka.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-20 21:23



Bookmark and Share


  Alysse VIP
"Att leva och sluta tveka"

Orden berör på djupet
tar till mig dem
fint skrivet
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords