Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla från ingenstans.

Som en känsla för djup för att förklara,
i ett universum som aldrig någonsin vill besvara.
Vad och vem du ska vara?

Som något ifrån Disney fast i en verklighet,
ingen förstår, det är bara du som vet.
Detta är inte någon ytterligare saga,
det är allt som varit och allt som borde vara.
Så är det bara.
En värld i brand och jag måste fara.
Gå, färdiga, klara får en annan innebörd om man vänder på det.
Lite som att vara klar med livet,
att blicka ut och ta det sista klivet.
Som inristat, rivet så är allt redan skrivet.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 250 gånger
Publicerad 2020-01-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords