Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något jag själv inte kan sätta (fingret) på

Det finns ord som är bättre osagda.
Jag tror jag förstår vad förvirrade ord ville säga mig.
Då allt skulle förstöras.
Utplånas, förgöras.
Allt jag skrattade bort,
livet är inte långt, det är kort.
Men vi kan räkna i centimeter.
För allt jag vet är..

Ord ingen vet vad det betyder.
Följ ledet bara jag lyder,
men jag vägrar lyda.
Bilen skakar av rädsla,
men jag kan inte känna någonting.
Blicken tom, men fylld med fokus,
som hokus pokus.
En Disneyprinsessa redo att förändra.
En massa diffust babbel till något ärligt och rakt.
Visst är det underbart?




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-15 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords