Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läka



Om vi kunnat ta hand om allt på en gång
och rensa vårt inre som man tömmer en papperskorg,
hade bara de hela, vackra, fina vi upplevt genom livet kunnat stanna kvar.
Resten hade slängts bort.
Men sådär ser de inte ut.

I tiden finns kärleken som hjälper läkningen
och ibland måste de göra ännu mer ont,
komma ett nytt sår för att dra ut andra smärtor,
som väcker upp de gamla, de djupaste
innan ett annat läks.




Fri vers av dansamedvargar
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-20 12:47



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Sant och riktigt i livet som inte alltid är lätt.
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar