Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det väsentligaste i vårt liv och det som händer när det saknas ... - Publicerad tidigare här i februari 2012


Vad för nytta gör ...

... samtalsterapi hos en psykolog
för en som är kärlekskrank
och lider innerligt saknande
i frånvaron av den rätta i sitt liv?

Att söka hjälp hos en psykolog
för att man saknar kärleken i sitt liv
är väl i det närmaste lika idiotiskt
som om en diabetiker
ordinerades samtalsterapi
och glädjepiller
istället för insulin ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-20 22:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kärleken stillar på sin middagshöjd men kan vara en faslig tingest i vågdalarna.
Men att söka den ron hos psykologen...
2017-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Lika sant nu som då...
2017-08-21

    ej medlem längre
Där är nog psykologen värdelös, bara en kan hjälpa i den situationen!
2017-08-21

  Flisan
Vill du ha mitt långa utlägg eller bara en kommentar? För jag kan ge dig båda sakerna. Men det beror ju helt på om allt det här stämmer in på dig eller om det bara var slumpartade tankar som dök upp.
2017-08-20

    ej medlem längre
skulle tro det.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP