Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar

Jag är förälskad i din dotter
och allt är musik
Vid sjön
vid skogen
är molnen skära

Hon somnar på mitt bröst
Hon vaknar på mitt bröst
Det är allt som betyder något




Fri vers av blekhet VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-20 22:52



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så fin
2017-08-30

  Oskar Styrbjörn VIP
"Hon somnar på mitt bröst
Hon vaknar på mitt bröst
Det är allt som betyder något "

du håller det tajt,låta orden slå in lugnt och säkert,tills dom liknar sanningar -kanske -blir sanningar . Jag gillar det!

2017-08-21

  Den lilla tänkande
Me like :) mycket romantiskt
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP