Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" inför det kommande valåret?"


"Könslig rättvisa"



Varför måste alla sitta
Inlåsta i Baja- Major
När privata behov i
Offentlighetens ljus
Skall utföras ?

Varför inte göra det
Mer könsligt jämlikt
Samt lite mer filmiskt
glamoröst genom att även
införa s.k Skit-Oscars med
liten röd matta framför,om
nu bara US-Ambassad ger
sitt tillstånd och om den
"Andra sidan" skulle känna
Sig förfördelade och ej ta
Ta anstöt så även lite mer
Könsneutrala " Baja -lajkor"
Kunna uppföras?

Kanske något för FI. eller
Övriga partier att engagera
Sig i?Allt i könsrättvisans
Namn mellan klackskornas
Och skitstövlarnas förlovade
Himmel och jord. Även om det
erkännes att detta I grund och
botten är "en liten skitfråga"








Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-22 05:12



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Härligt skitkul tanke
torka stöveln på
röda mattan.
Men i stadens hägn
måste du ha en app
annars blir det stopp
och du visa sn....p
o segererade värld
endastat anderoida
göre sig besvär
andra får nöja sig
att baja utan maja.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP