Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polarn å psyket

polarn å psyket
ganska så tyket
till att besinna
utan att hinna
analysera
eller frisera
predikamentet
det som har hänt ett
avsteg från normen
bara till formen
polarn blev tagen
brutit mot lagen
ansåg polisen
han fick bli fri sen
nu till omvandling
får han behandling

VA! Ska de vara
pyret?
De va annat!




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-22 09:58



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Roligt allvar
med fin knorr.
2017-08-26

  Jan Widströmer VIP
Kul rimmat mot allvarlig botten.
2017-08-23

  walborg
Underbart rolig dikt med knorr på slutet!
2017-08-23

  ULJO
Bra val av ämne
2017-08-22

  lodjuret/seglare VIP
Berättande rim? 'Den tar vi!' Sade polisen.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP