Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer

Jag orkar inte
- orkar inte bara vara människa.
Jag är så mycket mer,
så mycket mer än ytliga ögon ser.




Fri vers av dansamedvargar
Läst 318 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-22 23:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ytlighet är dårskap.
2017-09-03

  Fulbergarn
ja det är aldrig nån som frågar,
så många sparkar Jante i röven
för att nästa sekund tillbe honom

märkligt
2017-08-24

  M:tin
Känner igen mig, bra skrivet!!!!!!!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar