Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig börjar i fredstid

Krig börjar i fredstid
Där finns roten till det onda
Så leta inte efter ondskan i kriget
Sök den i åren innan kriget
Där finns beteendet
som leder till krig att finna

Där är vi nu i min värld
Det är nu vi har chansen




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-23 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Historien lär oss dessutom att vi inte kan veta just vad som ska ske och när. Efterklok är inte heller mycket värt. Däremot kamp för allas frigörelse från förtryck och grymhet. Den är tidlös.
2017-08-25

    ej medlem längre
beteendet måste brytas,bra rutet Carl-Johan!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner