Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minut för minut

Säsongerna förändras
Minut för minut
Gravitationen
Illusionen
Så tung jag är
När jag går genom dyn
Letar efter hjältar
Springer in i väggar

Klaustrofobisk i mitt skinn
Försöker hitta vägen ut
En springa att se ljuset i
Kryper längre in
Minut för minut

Dinglar i en ljuskrona
klär ångesten i manchetter
den kommer ändå brinna ner
minut för minut
askan gör mig bättre

halsar efedrin
förtränger tragedin
glömmer allt som hänt
kommer ändå att bli bränd
minut för minut

så jag letar efter hjältar
springer in i väggar
spelar in kasetter
minut för minut
askan gör mig bättre




Fri vers av JHessling
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-23 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling