Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja med omsorg <3

Den som inte omfamnar dig i regnet, kommer inte heller skydda dig för stormen.
Och finns de inte vid din sida vid ovädret behöver de inte uppleva solskenet med dig heller.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 512 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-08-24 10:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
nä, så sant
2017-11-21

    Sefarge VIP
Så Kloksmart skrivet!!
"Den som upplyfter dig
Från rännstenen
När du är fallen
Är värdig ditt
Solsken"
:}



2017-09-18

    ej medlem längre
Håller med Dan, texten är tänkvärd. Snyggt formulerad.
2017-09-11

    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
2017-09-08

  Lars Hedlin
Håller med till fullo fina själ..Varm kram :) <3
2017-09-07

  ULJO
Kloka rader
2017-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Att välja med omsorg...ja, det är viktigt...tänkvärda ord...
2017-08-27

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så, men ibland är det hårt att förstå
Kramar
2017-08-25

  Rise Little One
Sanna åsikter!
2017-08-24

    ej medlem längre
så är det...handen som finns där är den rätta varm kram för klokorden<3
2017-08-24

    ej medlem längre
jag vet inte om nån enda världsmedborgare följer med mig till himmelriket. lite tveksam.detta är ett de tuffa prövningarnas ställe. världen är ond, sa kafka, & man bygger hyende under ondskan. hjälper den till seger.
2017-08-24

  Henning Hson
Tummen upp!!
Mjuka fina penseldrag du målar med...
2017-08-24

    ej medlem längre
Det är kloka ord som faller ur din änglahand..
2017-08-24

  M M Mannheim VIP
Här kommer en poetisk kram till poeten!
Men kom ihåg vänner, riktiga vänner finns alltid!
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love