Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskapens frukt

På den dator du bär med på färden
finns ett äpple med en tugga tagen

Vem har tagit tuggan och var är den
Eva och hon har den neri magen




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-25 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det har jag inte töänkt på. apples symbol är annars förvillande lik beatles symbol.
2017-08-31

  Ingrid Trolle
Jätteroligt! Tack!
2017-08-30

  walborg
Såå roligt!! Fniss.
2017-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Det står ingenstans i Bibeln att det var ett äpple Adam och Eva åt av.

2017-08-25

  Jan Widströmer VIP
Kul iakttagelse att tänka på ...
2017-08-25

  lodjuret/seglare VIP
Ack den fader svår, vilken låg uppå bår, skjuten salut i väl ben, ner går nog klokhet en, det blir väl höst även i år?
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP