Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu kan det bara bli bättre


Nya Tider

nya tider

då jag per år

släpper runt fyra skivor

utan dyra vinet

fokuserar på det fina med livet


koncentrerar

ser vad jag skriver

när pennan dansar

ler och skiner


klarar att vara ensam

nästan hela tiden

inte längre gnager den känslan

som vill kväva mig med tvivel


vaknar och älskar

älskar att vakna

trots att du inte är bredvid....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-25 10:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sensommar dikts
Konstaterade!
Med värmande
Slutvändning
;)
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl