Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En torsdag på IKEA

Hej och välkommen hit,
titta in i gemaken,
nog finns väl något som faller
just dig i smaken?
Här finns växter, ballonger, soffor och mat.
Men också stolar, kartonger, hyllor och fat.
Säg vad får det vara, vi har ju allt.
Mattor och sängar,
en filt om det blir kallt.
Kanske en brandfilt,
kudde eller fågelholk?
Nej tack, vi kom mest hit
för att titta på folk.




Fri vers av erikspoesi
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi