Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Du ser trött ut\"


säger du och sparkar undan mina ben

\"Hur mår du egentligen\"

säger du medan du stampar på mitt hjärta

\"Du vet att jag tänker på dig\"

säger du och spottar i mitt ansikte

\"Jag vill att du ska vara lycklig\"

säger du trots ditt svek




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-05-28 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP