Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg tillbaka

Ditt huvud över min axel
Nervtrådarna signalerar
Det kittlar till
Jag ler

Ett stort varmt grepp bakifrån
Rysningar i nacken
Jag snurrar runt
Du ler

Äntligen minns jag Den känslan
Jag berättar det för dig
Äntligen, säger du
Vi ler

Förlåt att jag någonsin glömde




Fri vers av Sigridanna
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-25 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sigridanna
Sigridanna