Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Sådär tom igen
Uppgiven
Förvirrad
Vem är jag?
Vågar inte höra svaret

Dog jag den där gången?
Den där gången för länge sen
Då jag bestämde mig för att jag lever
Bara för andra

Vad är jag nu?
Ett skal med ett innehåll på autopilot
Som förväntas vara arg ibland
Glad ibland
Ledsen, kanske för det mesta

Kom ut ur duschen, ren och naken
Lite som ett nyfött barn
Tänkte, jag kan ju vara den jag vill
Men ändå så fortsätter jag vara
Den döda, levande, tomma, glada, arga
För det mesta ledsna
Någon du tror du känner

Någon du tror du känner




Fri vers av Sigridanna
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-25 05:44



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2019-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag hör en röst i radion
Som säger var jag är
Bara ett tomt glas i öknen
I en berusad sfär
(Cortex)
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sigridanna
Sigridanna