Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens slut


I slutet på regnbågen.

Finns det en mjuk pärla.

Som alla män desperat söker.

Och inte alla män har förmånen att finna.

Pärlan som njuter så vackert.

Där i regnbågens slut.


De män som söker men ej finner.

Vet.

Att när de tror.

Att de har funnit regnbågens slut.

Så förflyttar sig den mjuka pärlan.

Till en annan svårfunnen plats.


Men jag har hittat regnbågens slut.

Och fått förmånen att smeka den mjuka fina pärlan.


Och kodordet för att regnbågens slut.

Där skattkistan med pärlan finns.

Inte skall fly och förflytta sig.


Är jag.


Inför min kvinna.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP