Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre så här!

Jag tycker att Du Käraste Veckan
har alldeles för mycket på gång
inte bara dagen lång
utan även natten lång
det blir för mycket
för mig på en gång
inget uppehåll ju...

Så jag lägger av våra träffar
och går över till Din kompis
WEEKENDEN, den har
precis lagom med da´r
som passar mig...

Och det känns så OK!

Och då får jag ju fler da´r
att vila upp mig på så jag är
riktigt utvilad och
verkligen på gång
när WEEKENDEN
och jag skall ses igen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-26 18:04



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Bra synvinkel! :)
2017-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland känns det som om man vill byta vardagarnas fem dagar mot veckoslutens två...det borde väl kunna gå...:-)))
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt