Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek

Är det något som man kan äta
Är det något som man kan ta på
Är det något som man självklart kan få
Blir glad och ödmjuk över det
Känner igen sig själv i allt det där fina som inte
vill lämna en ifred
Man blir lätt sentimental då kärleken får en att må
Glömmer bort all pina
Så vad är kärlek, egentligen
Åhh, vad vacker hon är idag, Stina
Så vacker att jag tror att jag ska börja grina
Men nej, vem är det som inte dansar in här nu
Jo, om inte den förtjusande vita svanen och ballerinan
Nina
Hon som så vant dansar fram på en lina
Men nu så ska vi inte glömma bort Zavanna som är
världens sötaste lärarinna som alltid får orden
att först börja kurra i magen för att sedan börja spinna
Börja trampa med tassarna sina
Visar sin bästa sida till alla
Mjau!!!
Men åter igen
Vad är kärlek
Är det någon som vet
För jag har inte en aning eller finns det någon här
som kan tala om för mig hur man gör upp en eld
Något som jag gärna skulle vilja veta och lära mig...

Ken Cassel
27/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-27 02:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag brukar säga att förälskelse är en känsla och kärlek är ett val, fast alla håller inte med om det för vi tycker ju olika...
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel