Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaliyuga

Dunkel äro vår era och
Dess köld omhuldar oss alla.
Sida vid sida vi stå fastän vi
Alena vandrar genom livet.

Vi blicka mot horisonten,
För att finna gryningen.
Blott mörker finnes att skåda,
Åkallan äro utan gensvar.

Vi tjuta och kvida uti tystnaden,
Ingen vilje oss lystra.
Händer sträckas mot skyn,
Nåd sökes men ingen gives.




Fri vers (Prosapoesi) av Vedergällningen
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-27 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vedergällningen
Vedergällningen