Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara mobbare är som att vara kriminell

 

När man är kriminell
bråkar man med folk runtomkring en
man misshandlar folk hur som helst
man tänker inte på vad som kan hända därefter.
Men det finns olika typer. Olika sorter.
Detta är bara massviss med exempel.

 

När man är kriminell
man rånar kanske fler banker
man är väldigt osäker på sitt inre
så man hoppar på andra
som är mycket svagare än en själv
för att få uppmärksamhet och bekräftelse.
Välkommen till den kriminella världen.

 

Kriminalitetens värld tar allt bra ifrån dig
du ligger där i din säng
vrider och vänder
undrar vad som händer?
hur din framtid kommer att bli?
du hamnar i en svår depression
ångesten finns där
ångesten som du kommer brottas med
framöver, idag, imorgon och i forsättningen
vem tog livet ifrån dig?

 

Det var en söt lite kille i sjunde klass
som blev grovt slagen och retad
tänker efter varje dag
att gå runt med en ohört stark rädsla.
Han ville bara veta vad han gjorde för fel
varför de gav honom massor med smärta
varför de ville att han skulle dö och försvinna.
De håller på och trackar honom
så fort dem fick chansen
ingen vet hur man mår inombords
han vill bara hoppa ner från en bro.
Där tog hans liv slut.

 

Att vara mobbare är som att vara kriminell
man skadar folk som man känner och inte känner
man suger ut livet ur en annan person
sedan lämnar man den där ensam
för att dö i det tysta.

 

Att vara mobbare är som att vara kriminell
varför har vi inga lagar om det här?
är det ingen som bryr sig om
dessa barn som blir utsatta?
Livet togs ifrån de lilla barnet.

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 08 - 27)




Fri vers (Fri form) av Arnela
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-27 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt..det går att döda enbart med orden...drunkna en människa skör
2017-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark text att läsa och begrunda!
Mobbare, tvi, tvi!
2017-08-27

  överlevaren VIP
Mobbing i överlag är ett gissel och kan innebära trauma för de som utsätts. Det är aldrig ok och allmänheten bör reagera samt agera för att förebygga dödlig utgång.
Tänkvärd text att begrunda!
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela