Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min fina lilja

 

När natten kommer fram
är du där med mig
du är min fina lilja
som blommar var vi än är.

I mitt hjärta finns det ett rum
som bara är till för dig
och var jag än befinner mig
finns du här i mitt inre.

I min själ finns det en låda
en låda av guld som är bevarad
i lådan finns nyckel till allt
på nyckeln står ditt namn.

Det finns en sak som är
svårt för mig att bära
det är min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

 


Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic
(2017 - 08 - 27)




Fri vers (Fri form) av Arnela
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-27 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig text som jag vill omfamna!
2021-03-03

    ej medlem längre
denna är kärlek och längtan
efter en älskad
den känns i djupet BM

2017-09-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fint!
2017-08-30

  aol
Just såsom kärleken kan kännas.
2017-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd romantik diktad till längtan, till en älskad människa.
2017-08-28

  Öknens Ros VIP
Fint om längtan.
2017-08-28

    Sefarge VIP
Finputsad lyrikblomma
Av utsökt lyster!
:)
2017-08-28

  Jan Widströmer VIP
Verkligen romantiskt. Så kan det kännas.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela